DeurwaarderHelmond

Wat als mijn huurder niet betaalt?

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hulp bij huurachterstand

  Bent u een kleinschalige verhuurder van bijvoorbeeld een of enkele woningen? Dan heeft u wellicht wat minder kennis van de procedures omtrent huurincasso. Deze zijn aan strenge juridische eisen verbonden. Wat als je huurder niet heeft betaald? Welke stappen moet u dan ondernemen? Deurwaarder Helmond, al decennialang opererend als incassospecialist en deurwaarder door heel Nederland, licht een en ander graag voor u toe.

  Uw huurder betaalt geen huur. Dat is allereerst erg vervelend. Want wellicht komt u daardoor in de financiële problemen. Maakt u bijvoorbeeld hypotheekkosten voor de financiering van het vastgoed, dan komen er geen huurpenningen binnen waarmee u die financieringslasten kunt voldoen. Daardoor kunt u zelf problemen krijgen met uw financier.

  Uw huurder betaalt niet op tijd

  Wanbetaling met betrekking tot huur kent vele redenen. Slordigheid is daarbij een veel voorkomende oorzaak. Uw huurder is vergeten de huur over te maken of het rekeningsaldo was op het moment van automatische incasso onvoldoende. Het versturen van een eenvoudige aanmaning lost de situatie dan vaak al direct op. Constateert u dat uw huurder ook na het verzenden van een herinnering niet heeft betaald, en weet u niet wat te doen? In dat geval kunt u een beroep doen op de dienstverlening van ons incasso- en deurwaarderbureau.

  In geval van een hardnekkige wanbetaler van huur is het van belang om gedurende het hele proces van huurinning, conform de juridische regels te werken en de huurder dat ook duidelijk te maken. Een niet betalende huurder wordt door onze betrokkenheid en de juridische aard van de communicatie uit onze naam, gestimuleerd om de huurpenningen alsnog te voldoen.

  Mijn huurder heeft structureel niet betaald en ik weet niet wat ik kan doen

  Soms is wanbetaling geen vrije keuze van uw huurder maar beschikt deze eenvoudigweg langdurig niet over de benodigde financiële middelen hiertoe. In dat geval volgen wij de juridische weg die leidt tot ontbinding van het huurcontract en uitzetting van de huurder. Hierbij gelden strenge regels die de huurder beschermen. Deurwaarder Helmond waarborgt echter de juridische compliance van dit proces volledig.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.