DeurwaarderHelmond

Incasso

Uw debiteur betaalt niet? Geen probleem, wij schrijven aan en staan u bij met juridisch advies.

1. Aanschrijven

Tijdens deze fase krijgt uw debiteur de gelegenheid alsnog vrijwillig te betalen. Ook zorgen wij er in deze fase zoveel mogelijk voor dat uw debiteur de incassokosten en rente betaalt.

2. Naar de rechter

Als we er in de eerste fase niet uitkomen met uw debiteur, dan kunnen we naar de rechter gaan. Wij stellen de dagvaarding op en kunnen de proceduren voor u voeren.

3. Beslag leggen

Na de uitspraak van de rechter gaan wij verder door de betaling af te dwingen. Dat kunnen we doen door bijvoorbeeld beslag te leggen op de bankrekening of het inkomen van uw debiteur.

incasso

Opdracht indienen?

Dan kunt u ons handige incassoformulier gebruiken! Liever eerst contact voordat u ons opdracht geeft? Of uw opdracht liever op een andere manier indienen? Bel of mail ons gerust.

debiteurenbeheer

Regelmatig wanbetalers?

Heeft u regelmatig te maken met debiteuren die niet betalen? Bekijk dan ook eens onze mogelijkheid om uw debiteuren te beheren.

Facturen

Factuur verstuurd maar geen betaling ontvangen? Of is uw debiteur het niet eens met de kosten? Meldt u zich dan bij ons aan en wij zoeken voor een oplossing. Wij schrijven uw debiteur zo aan dat de kosten zo veel mogelijk aan hun kant komen te liggen. Mochten we er niet met uw debiteur uitkomen, dan voeren wij de juridische procedure voor u.

Huur

Huurder in uw pand die de huur niet betaalt? Wij schrijven uw huurder aan om te betalen, waarbij de kosten zoveel mogelijk voor hun rekening komen. Mocht uw huurder niet willen meewerken aan een oplossing, dan voeren wij de ontruimingsprocedure bij de rechter voor u. Als deurwaarder zorgen wij ook voor de ontruiming.

Leningen

Geld uitgeleend maar nog niet teruggekregen? Wij schrijven uw geldlener aan om de lening en eventuele rente terug te betalen. Ook komen onze kosten zoveel mogelijk voor rekening van uw geldlener. Mochten we er niet met uw geldlener uitkomen, dan voeren wij de juridische procedure voor u.

Wat gaat het kosten?

Wij werken tegen scherpe tarieven, die te vinden zijn in onze algemene voorwaarden. Wij proberen altijd zoveel mogelijk de incassokosten en rente te verhalen op uw debiteur, waardoor de kosten voor u laag blijven.

Als uw debiteur een particulier of eenmanszaak is, zullen wij eerst een “15-dagen brief” moeten sturen voordat wij de incassokosten en rente in rekening mogen brengen. Bij onder meer bv’s mogen wij dat direct bij de eerste aanschrijving.

Eerst zelf aan de gang?

Wilt u het eerst zelf proberen voordat u ons opdracht geeft? Of wilt u eerst zelf de “15-dagen brief” sturen om de kosten lager te houden? Dan kunt u gebruikmaken van onderstaande voorbeeldbrieven.

Laat u het liever aan ons over? Dan zien wij uw opdracht graag binnenkomen!

contact

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.