DeurwaarderHelmond

Van huurincasso tot huisuitzetting procedure

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Huurincasso tot huisuitzetting procedure.

  De gemeente Deurne telt 10.848 huishoudens. Die moeten allemaal ergens wonen en dat doen zij in een van de in totaal 11.036 woningen. Daarnaast zijn er nog eens 3.068 bedrijfsvestigingen. Ondernemingen zijn veelal gevestigd in een zakelijk pand. Als eigenaar van een huis of bedrijfspand kunt u uw vastgoed aan een van deze partijen verhuren. De huurincasso verzorgt u dan zelf of besteedt u uit aan een facilitair specialist.

  Volgens onze kadastrale gegevens bestaat van alle woningen in Deurne 34% uit huurwoningen. Grote kans dat u als particulier verhuurder een van deze woningen verhuurt. Doet u dat al langer en / of bezit u meerdere vastgoedobjecten, dan krijgt u vroeg of laat een keer te maken met het fenomeen huurachterstand.

  Hoe omgaan met huurachterstand van uw huurder in Deurne?

  Het vinden van een betrouwbare huurder is nog niet zo gemakkelijk. Wanneer u er een gevonden heeft dan mag u zich gelukkig prijzen. Toch overkomt het vrijwel iedere huurder wel eens dat er een huurachterstand ontstaat, bijvoorbeeld doordat het zakelijk of in privé allemaal even tegenzit. Als verhuurder in Deurne doet u er goed aan om in zo’n situatie alles in het werk te stellen om een goede relatie met uw huurder te behouden.

  Als specialistisch incassobureau bij huurachterstand kunnen we u helpen om te bemiddelen tussen u en uw huurder. Wij doen dat met veel oog voor het menselijk aspect. Het woord ‘huisuitzetting procedure’ zal daarbij aanvankelijk daarom zeker niet vallen

  Uw belang gewaarborgd

  Soms wil en kan uw huurder echter niet betalen. Mocht dat blijken dan is het prettig om te weten dat ons incassobureau in geval van huurachterstand wel goed bekend is met de regels omtrent huisuitzetting procedure. T.a.v. zo’n procedure is het van belang om feilloos te werk te gaan. Daarom zorgen wij er tijdig voor dat de kantonrechter wordt verwittigd en verzocht om tot ontbinding van het huurcontract of ontruiming van de woning of het bedrijfspand over te gaan.

  Met scherp oog voor menselijkheid is het uiteindelijk uw belang als verhuurder in Deurne, dat voor ons voorop staat.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.