DeurwaarderHelmond

Zaak indienen omtrent Hulp incasso

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hulp bij huurincasso

  Er zijn veel programma’s op televisie die problemen tussen huurders en verhuurders belichten. Het draait daarbij allemaal om incasso bij huurachterstand, alsmede het nemen van verantwoorde en juridisch correcte vervolgstappen.  

  Als u vastgoed bezit, dan heeft u vandaag de dag goud in handen. Zowel particulier als zakelijk vastgoed kan tegen aantrekkelijke condities verkocht worden. Soms wilt u echter langer rendement uit uw investering halen en besluit u uw eigendom te verhuren. U krijgt dan ook te maken met huur incasso, een van de aspecten waarmee wij van Deurwaarderhelmond u van dienst kunnen zijn.

  Wij kunnen uw rol als huurincassobedrijf aan

  Het is niet altijd duidelijk waarom uw huurder niet heeft betaald. De essentie daarvan is ook vaak niet relevant. U wilt hun echter wel bewegen om alsnog de huurschuld te voldoen. Om dat proces kracht bij te zetten kan ons kantoor de rol van incassobureau vervullen in geval van huurachterstand. Wij sturen allereerst een aanmaning om deze te betalen. Onze formele, gerichte communicatie maakt daarbij dikwijls al het nodige los. De kosten voor dit proces worden overigens zoveel mogelijk op de huurder afgewenteld.

  Soms wil of kan uw huurder structureel niet betalen. In dat geval bent u erbij gebaat dat deze uw pand zo snel mogelijk verlaat, zodat u niet nog meer huurinkomsten derft. Wij zullen de incasso van reeds ontstane huurschulden (huurachterstand) blijven opvolgen. Tegelijkertijd zullen wij een ontruimingsprocedure bij de rechter voor u voeren. Als deurwaarder begeleiden wij ook voor de ontruiming zelf.

  Kosten

  U heeft onze hulp ten aanzien van huurincasso wellicht liever niet nodig, dat begrijpen wij. Helaas komt er bij het huren van een woning veel kijken. Incasso is nu eenmaal een van die zaken. Breng indien mogelijk de kosten van de dienst in rekening bij de debiteur. Over het algemeen zijn de prijzen die wij hanteren concurrerend. Een en ander kunnen wij met u overleggen in een persoonlijk gesprek.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.