DeurwaarderHelmond

Betaald uw huurder niet? Dit is wat u moet doen!

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Uw huurder betaalt niet, wat nu?

  Misschien heeft u met uw zuurverdiende salaris in de loop der tijd flink gespaard en er op enig moment vastgoed mee aangekocht. Dat kan prima fungeren als pensioenvoorziening en een appeltje voor de dorst. Zeker wanneer u uw pand verhuurt. Maar als verhuurder loopt men ook wel eens tegen problemen aan. Heeft uw huurder ook deze maand de huur weer niet betaald? Dat kan na verloop van tijd flink op uw zenuwen gaan werken. Want wellicht bent u qua privé-inkomen afhankelijk van de huurinkomsten. Mogelijk dienen die zelfs ter dekking van doorlopende kosten omtrent hypotheek en assurantie omtrent het pand. Wat nu?

  Betaalt een huurder niet, dan komt ons kantoor te hulp.

  Uw huurder betaald niet? Los dat op door de incasso uit te besteden aan ons incassobureau. Een van de belangrijkste aspecten bij het afdwingen van betalingen is dat u laat zien dat u goed geïnformeerd bent en uw rechten kent. Wij pakken dat voor u op. Tegelijkertijd is het ook van belang om aan te voelen waarin de reden voor wanbetaling gelegen is. Het maakt nogal een verschil of uw huurder niet wil of kan betalen.

  Houd er rekening mee dat het verhuizen van huurders uit een gebouw een behoorlijk proces kan zijn. Bovendien heb je nog steeds je geld niet terug. Het kan ook voorkomen dat nieuwe huurders hun rekeningen niet betalen. Beslis dus alleen over ontruimingsprocedures als u echt niet verder wilt.

  Wij kennen de weg

  Zo’n uit huis plaatsing wanneer een huurder niet betaalt, is een delicate aangelegenheid. Wij kunnen u in een dergelijk gerechtelijk traject bijstaan met raad en daad. Het gedegen informeren van de huurder ten aanzien van de stand van zaken is daarbij essentieel. Wij zullen u hierbij helpen zodat de rechter niet anders kan dan oordelen dat u er alles aan gedaan heeft om de zaak goed op te lossen.

  Deurwaarderhelmond beschikt over decennialange ervaring met een groot aantal incasso- en deurwaarders procedures, onder andere gerelateerd aan verhuur van vastgoed. Neem gerust contact op met ons om te vernemen hoe wij hierin voor u effectief aan de slag kunnen.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.