DeurwaarderHelmond

Deurwaarderhelmond: uw partner bij huurachterstand

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Huurincasso tot huisuitzetting procedure.

  Als gerenommeerd incassobureau voor verhuurders is Deurwaarderhelmond al decennialang actief met juridische dienstverlening in de regio Uden. Deze plaats telt maar liefst 20.209 unieke adressen. In veel gevallen is er sprake van koopwoningen maar een investering in vastgoed is tegenwoordig lucratief. Daarom zijn er ook veel particuliere en zakelijke partijen die een pand in eigendom verwerven, het verhuren en de huur innen tijdens een periodiek proces van huurincasso.

  Idealiter verloopt zo’n proces soepel en voldoet een huurder zijn contractuele financiële verplichtingen steeds. Vervelend wordt het echter in geval van een significante huurachterstand.

  Dreig niet direct met huisuitzetting procedure als huurincasso stagneert

  Onder andere als gevolg van de toegenomen inflatie nemen wij als incassobureau waar dat er meer en meer mensen en partijen zijn met een huurachterstand. Veel mensen en organisaties in de regio Uden kunnen de kosten van het dagelijks bestaan nauwelijks nog opbrengen. Helaas kan dat leiden tot een domino-effect. Want wellicht bent u als verhuurder voor uw inkomen wel afhankelijk van de huurpenningen. Vanzelfsprekend wilt u vermijden dat u in de problemen komt a.g.v. de huurachterstand van uw huurders.

  Als incassobureau voor de regio Uden zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van situaties van huurachterstand. Dat vereist een gevoelige aanpak waarbij de relatie tussen huurder en verhuurder zo lang mogelijk gewaarborgd blijft.

  Het laatste middel

  Een huisuitzetting procedure vormt de laatste maatregel die genomen kan worden in geval van wanbetaling. Helaas is dit op enig moment onvermijdelijk. Voor een huisuitzetting procedure heeft men toestemming nodig van een rechter. De huurder mag hierbij in de woning blijven tot na de rechtszaak. In een gunstig geval leidt een dergelijk traject tot afspraken omtrent een betalingsregeling waarbij u alsnog geen afscheid hoeft te nemen van uw huurder. In veel gevallen is dat ideaal omdat het vinden van een nieuwe huurder en het vastleggen van nieuwe contractuele afspraken tijdrovend en kostbaar is.

  Deurwaarderheldmond is er om uw belangen als verhuurder in Uden op delicate wijze te behartigen.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.