DeurwaarderHelmond

Factuur incasso

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  informatie omtrent factuurincasso

  U heeft als bedrijf het product of de dienst geleverd. U heeft aan al uw leveringsverplichtingen voldaan. Dan zou betaling een vanzelfsprekendheid moeten zijn, toch? Helaas zijn er echter altijd afnemers die een factuur niet willen betalen. Of niet kunnen betalen, want dat kan ook.

  Incasso van een factuur is dikwijls een vak op zich. En het is een vak dat Deurwaarder Helmond al decennialang verstaat. Vergis u niet in onze naam. Hoewel wij inderdaad opereren vanuit Oost-Brabant, zijn wij actief voor opdrachtgevers binnen heel Nederland. En zelfs daarbuiten.

  Onbetaalde factuur: Deurwaarder Helmond weet raad

  Kampt u met afnemers die een factuur niet willen betalen, dan staat Deurwaarder Helmond u ten dienste. We hebben het wel over uw klanten, dus wilt u waarschijnlijk dikwijls alsnog de relatie proberen te behouden. Dat vergt professionaliteit van uw incassospecialist. Onze incassodienstverlening begint dan ook met het aanschrijven van uw debiteur waarmee u hem een vriendelijke herinnering ter betaling van de factuur doet toekomen.

  Werkt het voorgaande niet dan versturen we nogmaals een vriendelijke herinnering t.b.v. de factuur. Op ons briefpapier welteverstaan, en met informatie over de kosten m.b.t. incasso die voor rekening zullen komen van de schuldenaar. In vrijwel alle gevallen trekt dat debiteuren over de streep en stimuleert het ze om te betalen.

  Zo nu en dan moet u nog een stap verder gaan

  Altijd vervelend, een niet betaalde factuur. Deurwaarder Helmond weet echter wel wat te doen, ook wanneer er na herhaald vriendelijk verzoek alsnog geen betaling wordt ontvangen. Wij kennen namelijk de juridische wegen die we aan zowel u als uw debiteur uitleggen. Indien de situatie erom vraagt, maken wij de gang naar de rechter en leggen wij uiteindelijk beslag op de inboedel van de schuldenaar. Dat is niet leuk, maar soms nu eenmaal wel nodig.

  Deurwaarder Helmond: gerechtsdeurwaarder en incassospecialist.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.