DeurwaarderHelmond

Wanneer incassobureau inschakelen

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Komt u er niet meer uit met uw debiteur? Blijven de door u naar een klant verzonden facturen langdurig onbetaald? Dat is niet alleen ergerlijk maar kan ook de continuïteit van uw eigen bedrijfsvoering in gevaar brengen. Of u nu werkt op zzp-basis of vanuit een omvangrijk bedrijf, u wilt gewoon betaald worden voor uw leveringen. Gebeurt dat niet dan kunt u een in incassobureau inschakelen.

  DeurwaarderHelmond is een regionaal incasso- en deurwaarderskantoor maar met een landelijke dekking. Een incassobureau dat u kunt inschakelen op zowel zakelijk als particulier gebied. Een incasso inschakelen is dikwijls de beste methode om er met een wanbetaler uit te komen.

  Vanaf welk bedrag incassobureau inschakelen?

  Het inschakelen van een incassobureau brengt kosten met zich mee. Bij DeurwaarderHelmond werken we echter met scherpe tarieven en zijn we er voor iedereen, van particulier tot zzp en grootzakelijke organisatie. Wat kost een incassobureau inschakelen? Idealiter zijn er voor u als schuldeiser bij ons kantoor geen of nauwelijks kosten verbonden aan het uitvoeren van onze dienstverlening voor u. Wij schrijven namelijk uw debiteur aan en wikkelen de incassokosten waar mogelijk op hem / haar af. Voor hele kleine bedragen is het niet raadzaam om een beroep te doen op de deurwaarder omdat de kosten dan nooit tegen de baten opwegen.

  In veel gevallen maken wij afspraken waar uiteindelijk iedereen vrede mee heeft. Dat voorkomt een noodzakelijke, kostbare gang naar de rechter. Is het volgen van een juridische procedure echter onvermijdelijk, ook dan treden wij voor u in Best op.

  Wanneer mag je een incassobureau inschakelen?

  Een incassobureau inschakelen mag wanneer uw schuld niet tijdig aan u wordt voldaan. Er zijn geen wettelijk vereisten voor dit beroep waardoor eenieder een incassobureau kan beginnen. Een incassobureau mag vervolgens uit uw naam de schuld opeisen. Ervaring en sterke communicatieve en overtuigende vaardigheden zijn van essentieel belang. Bij Deurwaarderhelmond.nl kunnen we bogen op 4 decennia aan ervaring, voornamelijk opgedaan in de regio Oost-Brabant van Helmond tot aan Best. Ook daarbuiten zijn wij echter vanzelfsprekend met regelmaat actief. En als gerechtsdeurwaarder hebben wij meer bevoegdheden.

  Wij stellen alles in het werk om uw belang te waarborgen.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.