DeurwaarderHelmond

Deurwaarder in Nederwetten

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ook voor uw regio

  Deurwaarderhelmond.nl is hét regionale incasso- en deurwaarderskantoor met landelijke dekking. Onze roots liggen in de regio ten Oosten van Eindhoven. Veel van onze cliënten zijn afkomstig uit Helmond en omstreken waaronder Nederwetten als onderdeel van de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten. Hier zijn krap 750 mensen woonachtig maar de handelsgeest is er aanzienlijk, gezien de 100 bedrijfsvestigingen.

  In de praktijk vraagt men ons frequent naar het verschil tussen een deurwaarder en een gerechtsdeurwaarder. De term gerechtsdeurwaarder is een wettelijke term die iets formeler klinkt. Er is echter geen onderscheid tussen beide. In Nederwetten is geen deurwaarder gevestigd. Ons kantoor is echter het meest nabij gelegen.

  Onderscheid

  Ook naar het onderscheid tussen een incassobureau en een deurwaarder wordt ons dikwijls gevraagd. Daartussen bestaat weldegelijk een essentieel onderscheid. Een incassobureau heeft namelijk geen wettelijke status. Een incassobureau zal uit uw naam bij uw debiteur trachten betaling af te dwingen. Daartoe staan echter geen feitelijke dwangmiddelen ter beschikking.

  Het grote verschil tussen een incassobureau en een deurwaarder is dat de deurwaarder wel over dergelijke dwangmiddelen kan beschikken. Dat betekent dat hij / zij bijvoorbeeld beslag kan leggen op de spullen, de bankrekeningen of het loon van de schuldenaar.

  Uw deurwaarder en incassobureau tegelijkertijd

  Onze dienstverlening staat ook u in Nederwetten ter beschikking. De fase van incasso volgt meestal op uw eigen attenderen van de debiteur. Om de toekomstige relatie te waarborgen is het niet verstandig om direct juridische stappen te zetten. Is dat echter noodzakelijk dan treden wij ook op als uw gerechtsdeurwaarder om betaling daadwerkelijk met juridische middelen af te dwingen.

  Neem contact met ons op wanneer u meer over onze dienstverlening wilt weten. Bent u schuldenaar in Nederwetten? Bekijk in dat geval de informatie op onze website die daarvoor relevant is.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.