DeurwaarderHelmond

Incassobureau regio Boekel

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  DeurwaarderHelmond werkt tegen scherpe tarieven en is er voor iedereen met incassoproblematiek. Wij zijn gevestigd in Helmond en hoewel wij ook landelijk actief zijn, weten klanten van Someren tot Boekel en in de hele regio Eindhoven ons te vinden.

  Een deurwaarder inschakelen is ook mogelijk voor de particulier. Daarbij is het wel noodzakelijk dat u uw vordering aantoonbaar kunt maken. Dat hoeft niet per se met een factuur maar u moet een en ander wel kunnen onderbouwen. Is er enkel sprake van mondeling gemaakte betalingsafspraken, dan zorgt dat voor een wankele basis voor een traject t.b.v. incasso.

  Incasso voor particulieren in de regio Boekel

  We hebben allemaal wel eens te maken met flinke financiële transacties door verkoop, ook als natuurlijk persoon zonder zakelijk motief. Blijft betaling door de schuldenaar uit dan kan een incassobureau voor de particulier hier verandering in bieden. U kunt daarvoor dan ook bij ons terecht.

  Zorg alvorens u een incassobureau gaat inschakelen, dat u als particulier schuldeiser alle papieren die betrekking hebben op de overeenkomst en de daaruit voortvloeiende schuld, vooraf inventariseert en archiveert. Dan kunnen wij meteen effectief aan de slag voor u in Boekel. Denk hierbij niet alleen aan papieren documenten maar ook aan digitale communicatie die u verstuurde zoals emailverkeer en Whatsapp. Een goed gevuld dossier vormt de basis voor succesvolle incasso.

  Uiterst effectieve incassoprocedures

  Als incassobureau dat ook veelvuldig werkt voor particulieren in de regio Boekel, hebben wij een gestroomlijnde bedrijfsvoering ontwikkeld die u tijd en moeite bespaart. Als deurwaarder stellen wij de mogelijkheid om direct incasso’s in te dienen via onze website ook ter beschikking van de particulier. Op die manier kunt u uw dossier gestructureerd aan ons aanleveren.

  Hulp bij incasso is niet alleen belangrijk voor bedrijven maar ook voor particulieren. U heeft recht op uw geld! Heeft u vragen, neem gerust uw telefoon ter hand en bel ons! Wij zijn er ook voor u.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.