DeurwaarderHelmond

Gerechtelijke deurwaarder in Waalre

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  De taken van gerechtsdeurwaarders liggen vast in de Gerechtsdeurwaarderswet. De incasso door de gerechtsdeurwaarder wordt hierin geregeld. De werkzaamheden die zij verrichten zijn van essentieel belang voor het functioneren van de rechtsstaat. Een gerechtsdeurwaarder is dan ook een zogenaamd openbaar ambtenaar die zich dient te houden aan specifieke regels maar die ook bijzondere bevoegdheden heeft.

  Net als onze concullega’s zijn de deurwaarders van DeurwaarderHelmond ingeschreven in het register gerechtsdeurwaarders van de koninklijke beroepsorganisatie van gerechtsdeurwaarders (KBvG).

  De kamer van gerechtsdeurwaarders

  Om te waarborgen dat gerechtsdeurwaarders worden gecontroleerd, is de kamer van gerechtsdeurwaarders in het leven geroepen. Dat is een wettelijk ingesteld tuchtrechtcollege dat ten aanzien van de Gerechtsdeurwaarderswet tuchtrecht uitoefent met betrekking tot de leden van de KBvG.

  Bent u van mening dat u in Waalre te maken heeft gekregen met nalatigheid of het schenden van de gerechtsdeurwaarderswet door een lid? Dan kunt u een klacht indienen bij de kamer, mits u daar een rechtstreeks belang bij heeft.

  Een betrouwbaar en wezenlijk systeem

  De mogelijkheid tot incasso door de gerechtsdeurwaarder en de daarbij behorende bevoegdheden spelen een fundamentele rol in onze maatschappij en dragen ook bij aan uw rechtspositie in Waalre. De Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders draagt daarbij zorg voor waarborging van een goede beroepsuitoefening en bevordert de vakbekwaamheid van de leden. Daar mag u op vertrouwen. De leden van de KBvG leggen jaarlijks niet minder dan 2 miljoen huisbezoeken af. Geen enkele andere groep ambtenaren komt zo dicht en frequent bij de mensen aan huis.

  De ervaring van ons kantoor DeurwaarderHelmond gaat terug tot begin jaren 80. Ons team bevat personen met verschillende vakkundigheden. In het register gerechtsdeurwaarders vindt u onze deurwaarders door te zoeken op onze vestigingsplaats ‘Helmond’. Wij zijn echter landelijk gericht en ook zeer actief in de gehele regio Eindhoven waaronder Waalre.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.