DeurwaarderHelmond

Deurwaarderskantoor regio Eindhoven

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  DeurwaarderHelmond is actief als gerechtsdeurwaarderskantoor vanuit Helmond voor cliënten in de hele regio Eindhoven. Onze affiniteit met het vak gaat meer dan 40 jaar terug. In de loop der tijd zijn wij uitgegroeid tot een goed ingespeeld, multidisciplinair team dat kan bogen op zowel juridische, ambtelijke als administratieve ervaring.

  Heeft u een aanzienlijke factuur verstuurd naar een cliënt in de regio Eindhoven, maar heeft u geen betaling ontvangen en krijgt u telkens nul op het rekest van uw debiteur? Of is hij / zij het niet eens met de door u toegezonden nota? Als incassokantoor kunnen wij goed van dienst zijn in dit soort situaties. Daarbij sturen wij aan op betaling maar trachten wij steeds een duurzame relatie met de debiteur te waarborgen.

  Een van de meest persoonlijke deurwaarderskantoren in de regio

  Bij DeurwaarderHelmond weten we professionaliteit en typisch Brabantse benaderbaarheid met elkaar te verenigen. Als incassokantoor trachten wij iedereen, u als client vooropgesteld, tevreden te houden. Een betalingsgeschil hoeft de toekomstige relatie met uw debiteur echter niet in de weg te staan. Daarom hanteren wij uitgekiende procedures in geval van wanbetaling die in lijn zijn met de wettelijke verplichtingen. Dit betreft achtereenvolgens:

  • Het aanschrijven en stimuleren tot vrijwillige betaling van de debiteur in Eindhoven;
  • Het opstellen van de dagvaarding als deurwaarderskantoor wanneer rechtsgang niet meer te vermijden is.
  • Beslaglegging op financiën en bezittingen wanneer de gerechtelijke uitspraak daar aanleiding toe geeft.

  Een uitgebreid pakket aan incasso gerelateerde diensten

  Heeft u regelmatig te maken met wanbetalers? In dat geval kan ons gerechtsdeurwaarderskantoor u in Eindhoven ook van dienst zijn met uw debiteurenbeheer. Onze uitgebreide juridische kennis en advies zal uw werkzaamheden t.a.v. debiteurenbeheer een stuk efficiënter maken. Wij besparen u tijd, geld en frustratie met onze adviezen.

  Wij werken bovendien samen met deurwaarderskantoren door heel Nederland. Onze uitgebreide kennis en ons uitgebreide netwerk stellen ons in staat om onder andere ambtshandelingen tot ver buiten de regio Eindhoven en zelfs in het buitenland uit te voeren. Heeft u ondersteuning nodig om uw debiteur te dagvaarden, beslag te leggen of om wat voor incassoreden dan ook? Neem gerust contact op met ons incassokantoor.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.