DeurwaarderHelmond

Advies over debiteurenbeheer

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Hulp of advies nodig?

  DeurwaarderHelmond heeft vele tientallen jaren kennis en ervaring in huis. Zowel op gebied van minnelijke incasso, de gerechtelijke procedure en als het moet de tenuitvoerlegging van een rechterlijke beslissing. Hebt u hier hulp of advies over nodig kunt u met ons contact opnemen. DeurwaarderHelmond bevindt zich in de omgeving van Gerwen. U kunt ons makkelijk bereiken door langs te komen of te mailen of bellen.

  Persoonlijk advies

  DeurwaarderHelmond richt zich niet op bulkklanten maar staat met name de mkb-ondernemer bij. Dat kan met advies op juridisch gebied en met name debiteurenbeheer en incasso. Als uw klant, ondanks al uw inspanningen, niet betaalt of zelfs maar reageert staat DeurwaarderHelmond u graag bij en faciliteert u met uw incasso.

  Gerechtelijke procedure

  Als uw klant ook na alle vriendelijke en dringende woorden niet betaalt of bezwaar maakt tegen uw vordering kan DeurwaarderHelmond de vordering aan de rechter voorleggen, het eventuele verweer weerleggen en een vonnis op de niet betalende klant halen. De gerechtelijke procedure gaat schriftelijk maar als de rechter een mondelinge behandeling wenst staat DeurwaarderHelmond u bij.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.