DeurwaarderHelmond

Deurwaarder voor heel Nederland

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Ook voor de regio Cranendonck

  Iedere gerechtsdeurwaarder in Nederland is aangesloten bij de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders. Deze KBvG heeft als wettelijke taak de goede beroepsuitoefening en de vakbekwaamheid van gerechtsdeurwaarders in ons land te bevorderen.

  De leden worden persoonlijk in het register van de KBvG ingeschreven. Met ons deurwaarderskantoor en incasso bureau Deurwaarderhelmond.nl, zijn wij actief door heel Nederland. Ons clientèle is echter sterk geconcentreerd rondom onze vestigingsplaats en strekt zich uit van Uden in het Noorden van de provincie tot Cranendonck in het zuiden. Echter ook buiten dat gebied zijn wij bekend en actief.

  Ook een van de meest gerenommeerde incassobureaus in Nederland

  Binnen onze firma zijn diverse personen werkzaam met specifieke vaardigheden op het gebied van incasso. Daarnaast zijn wij als deurwaarder actief met specifieke bevoegdheden. Binnen het register van de KBvG in ons land worden de leden met naam en toenaam ingeschreven. Voor onze firma betreft dat onder andere de heer A.A.A. van Driel en de heer J.M.A. van Ras. Laatstgenoemde is de oprichter van ons bedrijf en beschikt over meer dan 40 jaar ervaring, opgedaan binnen diverse deurwaarderskantoren en vandaag de dag actief op zelfstandige basis.

  Vanuit ons kantoor werken wij als incassobureau en benaderen wij voor cliënten wanbetalers in heel Nederland. Bent u particulier of ondernemer in de regio Cranendonck en zit u met onbetaalde facturen? Wij nemen u de incasso graag uit handen.

  Alles in huis om uw incassoprobleem op te lossen

  Omdat wij gerechtsdeurwaarder zijn met een wettelijke grondslag, beschikken wij over de bevoegdheden tot het nemen van vervolgstappen in geval van wanbetaling. Het leggen van conservatoir of executoriaal is daar een voorbeeld van. Doet u zaken met ons dan hoeft u dus niet naar een andere deurwaarder wanneer de incassofase ineffectief blijkt. Ons kantoor is in staat om u met uw geldzorgen in Cranendonck geheel te ontlasten.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.