DeurwaarderHelmond

Deurwaarder in Helmond

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Gerechtsdeurwaarder omgeving Helmond

  DeurwaarderHelmond is, zoals de naam al zegt gevestigd in Helmond. Wij zijn gericht op de regio en bedienen voornamelijk de advocatuur en mkb-klanten. Een gerechtsdeurwaarder is een benoemd ambtenaar en voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit, onder meer wat betreft kennis en financiële eisen. Ook DeurwaarderHelmond wordt door de toezichthouders gecontroleerd.

  Het proces

  Het borgen van die kwaliteit brengt kosten met zich. Is daarom een gerechtsdeurwaarder duur? Aan de kant van schuldenaar, zijn die vastgelegd onder andere in de formeel tarief, Btag. Daarnaast zijn er wettelijke regels of en hoeveel incassokosten betaald moeten worden en de rechter toetst die regels. Een schuldeiser kan het grootste deel van zijn kosten op een schuldenaar verhalen, als de regels goed worden toegepast. DeurwaarderHelmond ziet daarop en adviseert daar over.

  Wat gaat het kosten?

  De behandeling van een incassozaak zonder verweer kost € 50,00 ex. b.t.w., waarin op de juiste wijze de schuldenaar wordt benaderd en op een professionele wijze met die schuldenaar een oplossing voor de schuld wordt gezocht. Als de schuld niet betaald wordt kan DeurwaarderHelmond in overleg met de klant een gerechtelijke procedure starten en een vonnis halen om de schuld desnoods na beslag te incasseren. DeurwaarderHelmond adviseert individueel over de kosten en het nut en de noodzaak van een procedure bij de rechter.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.