DeurwaarderHelmond

Beslag laten leggen op een woning in Bernheze

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u te maken met een debiteur in Bernheze die de door u gestuurde facturen niet betaalt? Helaas zijn niet betaalde facturen aan de orde van de dag. Door de coronapandemie is de mate van wanbetaling zelfs flink gestegen. Volgens het ANP werd meer dan 50% van de facturen tijdens de coronacrisis te laat betaald. Elk van de 3.930 in Bernheze gevestigde bedrijven heeft er dus met regelmaat mee te maken. Voor corona lag dat percentage overigens rond de 30%.

  Soms is een vorm van beslag op een woning de enige manier om uw rekening betaald te krijgen. In de praktijk kennen we:

  • conservatoir beslag woning
  • executoriaal beslag woning

  Waarom conservatoir beslag leggen op een woning in Bernheze?

  Een gerechtelijk vonnis dat de debiteur wordt veroordeeld tot betaling van uw rekening heeft u niet zomaar. De daartoe benodigde rechtszaak kan maanden duren. Voordat er een vonnis is, loopt men het risico dat de debiteur zijn bankrekeningen leeghaalt of goederen ontvreemd. Een woning heeft geen pootjes, maar door conservatoir beslag te laten leggen op de woning, belet u de schuldenaar dat hij de woning verkoopt. U stelt het vastgoed met andere woorden veilig in afwachting van de gerechtelijke uitspraak.

  Executoriaal volgt op conservatoir beslag op woning

  Executoriaal beslag op de woning van uw schuldenaar in Bernheze wordt gelegd zodra het vonnis een feit is. Uw debiteur moet betalen. Om hem / haar daartoe te dwingen kan de deurwaarder het omroerend goed claimen, in beslag nemen en verkopen om daarmee de openstaande schuld te voldoen. Beslaglegging is een van de vormen van incassodienstverlening die ons kantoor Deurwaarderhelmond.nl uitvoert voor de regio Oost-Brabant waartoe ook Bernheze behoort. Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.