DeurwaarderHelmond

Beslag leggen op een huis

Snel een zaak indienen?

Geen uitgebreide formulieren. Wij nemen werk uit handen.

Sleep je onbetaalde factuur en eventueel bijbehorende documenten naar het vak hieronder en druk op ‘zaak indienen’. 

Daarna nemen wij contact met ú op. 

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, pdf, doc, docx, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Heeft u een geschil met een schuldenaar in Veghel? Wil hij / zij de door u gestuurde nota’s niet betalen, ook niet na uw herhaaldelijk verzoek? Komt men de afgesproken financiële verplichtingen niet na? Een van de mogelijkheden om een (particulier) debiteur op enig moment te bewegen schulden te voldoen, is beslaglegging op zijn / haar huis.

  Een dergelijke maatregel is vergaand en vergt dan ook een gerechtelijk vonnis. Alleen de gerechtsdeurwaarder kan een dergelijke maatregel voor u in Veghel effectueren. Beslaglegging door de deurwaarder op inboedel is een alternatief. Ook om dit te kunnen doen heeft men echter een vonnis of een beschikking van de rechter nodig waarin staat dat de schuldenaar de schuld daadwerkelijk moet betalen. De deurwaarder bezorgt een dergelijke uitspraak ter beslaglegging van inboedel bij de debiteur thuis. Hij verstrekt deze wanneer de schuldenaar niet aanwezig is eventueel aan een wel aanwezige huisgenoot.

  Beslag leggen op huis met hypotheek

  Wanneer de schuldeiser geen gehoor geeft aan het gerechtelijk vonnis, dan kan de deurwaarder beslag leggen op het huis in Veghel. Dat kan vanzelfsprekend ook op een huis met hypotheek, ook al bent u zelf als schuldeiser geen hypotheekhouder. Dit executoriaal beslag wordt algemeen kenbaar gemaakt maar geeft nog niet het recht om het huis zomaar te verkopen.

  Bij beslaglegging op een huis met hypotheek zal de deurwaarder de hypotheekhouder informeren. Wanneer deze aangeeft dat hij de executie over wil nemen dan zal de hypotheekhouder dat afwikkelen en dient u daarop te wachten.

  Stel uw vragen gerust aan ons

  De affiniteit met incasso- en deurwaardersdiensten van DeurwaarderHelmond gaat tot wel 4 decennia terug. In de loop der tijd is onze organisatie uitgegroeid tot een meerkoppig team van specialisten actief in de regio van Helmond tot aan Veghel. Bij ons kunt u terecht voor verschillende vormen van dienstverlening waaronder beslaglegging op een huis of op de daarin aanwezige inboedel.

  Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen omtrent dit onderwerp.

  contact

  Neem contact op

  "*" geeft vereiste velden aan

  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.